- 1000 g Varkensgebraad
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Varkensgebraad orloff op tafel.
- Laat in een pan boter warmen tot hazelnootkleur.
- Kruid het gebraadje intussen met peper, zout en wat nootmuskaat.
- Schroei het vlees dicht en doe er de grof gesneden soepgroenten bij.
- Gaar het vlees verder in een oven op 170°C.
- Haal het vlees uit de pan en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
- Zeef het braadvocht en laat het verder inkoken met de room.
- Doe er, wanneer je de gewenste dikte hebt bereikt, het grootste deel van de gemalen kaas bij. Kruid af met peper en zout.
- Snijd het vlees in plakjes en stel het gebraad vervolgens weer samen maar steek tussen elk plakje ook een half plakje kaas en ham.
- Zet de Orloff in een ovenschotel en giet er de kaassaus overheen. Strooi er de rest van de gemalen kaas op en zet in de oven om te gratineren.
- Serveer met kroketjes en gestoofde spinazie.