Varkensgebraad orloff

Varkensgebraad orloff

Smulweb imageSmulweb

Varkensgebraad orloff met kaas en ham tussen elke plakje. Geserveerd met kaassaus en kroketjes. Dit is een gerecht om je vingers bij af te likken. Perfect voor een speciaal etentje.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 g Varkensgebraad

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Varkensgebraad orloff op tafel.

  1. Laat in een pan boter warmen tot hazelnootkleur.
  2. Kruid het gebraadje intussen met peper, zout en wat nootmuskaat.
  3. Schroei het vlees dicht en doe er de grof gesneden soepgroenten bij.
  4. Gaar het vlees verder in een oven op 170°C.
  5. Haal het vlees uit de pan en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
  6. Zeef het braadvocht en laat het verder inkoken met de room.
  7. Doe er, wanneer je de gewenste dikte hebt bereikt, het grootste deel van de gemalen kaas bij. Kruid af met peper en zout.
  8. Snijd het vlees in plakjes en stel het gebraad vervolgens weer samen maar steek tussen elk plakje ook een half plakje kaas en ham.
  9. Zet de Orloff in een ovenschotel en giet er de kaassaus overheen. Strooi er de rest van de gemalen kaas op en zet in de oven om te gratineren.
  10. Serveer met kroketjes en gestoofde spinazie.
eet smakelijk