Aardappelschijfjes in muffinvorm

Aardappelschijfjes in muffinvorm

Smulweb imageSmulweb

Wil je eens wat anders dan krieltjes in de schil? Dan is dit bijgerecht een leuke variatie. Dunne plakjes aardappel in een muffinvorm met tijm, knoflook, gesmolten boter, en Parmezaanse kaas. Bak ze in de oven en geniet van deze heerlijke aardappelschijfjes!

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardappelschijfjes in muffinvorm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C en vet de muffinvorm in met boter.
  2. Doe alle aardappelschijfjes in een kom en meng er gesmolten boter, Parmezaanse kaas, knoflookpoeder, tijm en zout en peper zorgvuldig door.
  3. Maak vervolgens stapeltjes met de aardappelschijfjes en doe deze in de muffinvorm. Let erop dat elk stapeltje ongeveer gelijk is qua hoogte.
  4. Doe de bakvormen in de oven en laat de aardappels in 55 tot 60 minuten gaar worden.
  5. De aardappeltjes zijn gaar als de randen van de aardappelen mooi goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden