- 400 g Lamsschenkel
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Lamscurry op tafel.
- Snijd de lamsschenkel in gelijke stukken.
- Verhit olie in een braadpan. Bak de blokjes vlees in 4 à 5 minuten bruin op hoog vuur. Neem uit de pan en hou apart.
- Schil de ui en aardappelen en snijd ze in stukjes. Fruit de ui zacht in dezelfde pan van het vlees. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze 5 minuten zachtjes mee. Voeg de lamsstukjes en currypasta toe en laat dit al omscheppend 3 minuten meebakken zodat alles bedekt is met de currypasta.
- Voeg de stukjes tomaat met het vocht toe en laat het geheel 45 minuten zachtjes koken.
- Schep de spinazie erdoor en warm dit kort mee, zodat de spinazie niet slinkt.
- Voeg de yoghurt toe en roer goed door.
- Breng de curry op smaak met versgemalen peper en zout.
- Strooi er net voor het serveren geroosterde amandelen over.