Gegrilde kramiek met wildpate en perenchutney

Gegrilde kramiek met wildpate en perenchutney

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gegrilde kramiek met wildpate en perenchutney. Perfect voor een luxe brunch of als snack tussendoor. De zoete perenchutney maakt het af en de cresson zorgt voor een mooie presentatie. Volg het makkelijke recept en geniet van deze overweldigende smaakcombinatie.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g wildpaté
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gegrilde kramiek met wildpate en perenchutney op tafel.

  1. Schil de peren, verwijder de pitten en snijd ze in kleine blokjes. Schil de ui en gember en snijd deze in kleine blokjes. Hak de koriander en chilipepers fijn.
  2. Doe alle ingrediënten in een grote kookpan en breng aan de kook. Verlaag het vuur en laat 30-40 minuten sudderen. Roer regelmatig en verwijder het schuim. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de perenchutney in gesteriliseerde potten en sluit ze goed af tot gebruik.
  4. Snijd sneetjes brood en rooster deze goudbruin. Smeer er wat wildpaté en perenchutney op. Eventueel garneren met cresson.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Peren