- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Beef chimichurri op tafel.
- Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
- Snijd de tomaat in kleine blokjes. Pel en snijd de peterselie fijn. Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn.
- Meng de ui met rode peper, tomaat, peterselie, knoflook, komijnpoeder, zout, versgemalen peper, balsamicoazijn en olijfolie.
- Smeer de biefstuk in met olijfolie en kruid met zout en versgemalen peper. Laat een grillpan goed heet worden en gril de biefstuk om en om in ongeveer 4 minuten gaar. Zet het vuur uit. Wikkel de biefstukken in aluminiumfolie en laat ongeveer 4 minuten rusten op de warme pan.
- Snijd de ciabatta over de lengte in plakken. Grill de plakken krokant.
- Snijd de biefstuk in plakken. Verdeel over de plakjes brood. Verdeel daarover de chimichurri.
- Stapel de broodjes gekruist op elkaar. Druppel hier wat chimichurri omheen en serveer.