- 60 g Mirin / Rijstwijn
- 0.5 Knolselderij
- 10 g Bieslook vers
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Slaatje zonder sla op tafel.
- Snijd de venkel met behulp van een mandoline in fijne schijfjes. Doe de Chardonnay-azijn in een mengkom. Voeg de sushi-azijn toe samen met een snufje peper en zout. Meng goed en marineer hierin de venkelschijfjes.
- Kook ondertussen de aardappelen gaar in gezouten water. Snijd de bloemkool in roosjes en spoel af onder koud stromend water. Spoel de radijsjes ook af en snijd in schijfjes.
- Rooster de cashewnoten en pijnboompitten goudbruin in een warme koekenpan. Giet de aardappelen af en snijd in vieren. Snijd de appel en knolselder in juliennes.
- Werk af: Overgiet de salade met de yoghurt en bestrooi met de gesnipperde bieslook.