Runder borstlappen gestoofd in aziatische kruiderij

Runder borstlappen gestoofd in aziatische kruiderij

Smulweb imageSmulweb

Runder borstlappen gestoofd in Aziatische kruiderij. Mals en boterzacht met een Oosterse smaak. Heerlijk bij gestoomde basmatirijst en knapperige paksoi.

120 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Runder borstlappen gestoofd in aziatische kruiderij op tafel.

  1. Breng het vlees op smaak met zout en peper en bestuif het met bloem.
  2. Bak het vlees mooi bruin in olijfolie en doe het vlees in een stoofpan.
  3. Fruit ui, knoflook, gemberwortel, lente-uitjes en chilipeper tot ze zacht zijn.
  4. Voeg de vijfkruidenpoeder en de steranijs toe en bak tot geuren vrijkomen.
  5. Voeg overige ingrediënten toe en breng het geheel aan de kook.
  6. Voeg vocht toe aan het rundvlees en stoof het vlees op een laag pitje voor 2-3 uur tot het boterzacht is.
  7. Meng lente-ui door het vlees en serveer met paksoi en basmatirijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Sauzen Fruit Rijst