Kipcurry croissantkrans

Kipcurry croissantkrans

Smulweb imageSmulweb

Een feestje op tafel! Maak deze heerlijke Kipcurry croissantkrans en verras je gasten. Knapperige croissantdeeg gevuld met sappige kip, yoghurt en cashewnoten. Smeer het in met een laagje losgeklopt ei en zie hoe de krans goudbruin transformeert in de oven. Geniet ervan!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 370 g Croissantdeeg
  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kipcurry croissantkrans op tafel.

  1. Snij de croissantplakjes in de lengte door en leg deze met de punten naar buiten in een cirkel op de bakplaat. Zo ontstaat er een ster van het croissantdeeg met in het midden een rond gat.
  2. Bak de kipfilet in een koekenpan gaar, voeg de currypasta en daarna ook de yoghurt toe.
  3. Als de ingrediënten goed gemengd zijn, haal dan de pan van het vuur en voeg de gesneden koriander en cashewnoten toe.
  4. Verdeel het mengsel over de krans en vouw deze dakpansgewijs dicht.
  5. Bestrijk de krans met wat losgeklopt ei.
  6. Bak de krans voor 25-30 minuten in de oven op 200 graden totdat de krans goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Pasen