- 1 el Vloeibare margarine
- 50 g Vloeibare margarine
- 250 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Bretoense pannenkoeken met hesp en kaas op tafel.
- Doe het boekweitmeel en tarwebloem in een kom en maak een kuiltje in het midden.
- Giet de vloeibare boter en zout in het kuiltje.
- Voeg beetje bij beetje melk toe terwijl je voortdurend roert vanuit het kuiltje naar de rand van de kom.
- Laat een klontje boter smelten in een braadpan, bij voorkeur met een antiaanbaklaag
- Giet 1 pollepel deeg in de pan en laat 1 minuut bakken. Draai de pannenkoek om, leg een sneetje ham en kaas op de pannenkoek en laat nog ongeveer 3 minuten bakken op een laag vuur.
- Rol de Bretoense pannenkoek op en dien deze onmiddellijk op.
- Herhaal dit proces tot je in totaal 12 pannenkoeken hebt gebakken.