Heerlijk malse kip uit punjab

Heerlijk malse kip uit punjab

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk malse kip uit Punjab. Romige saus van gember, kurkuma en pittige chilipoeder. Geserveerd met vers citroensap. Dit gerecht is om te smullen. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Heerlijk malse kip uit punjab op tafel.

  1. Verwarm de wok op het vuur met de olie en bak hierin de kipblokjes 3-4 minuten. Neem de kip uit de pan.
  2. Voeg dan in de pan de boter toe en fruit hierin de ui samen met de kaneel in enkele minuten zacht.
  3. Voeg nu de knoflook, gember, kurkuma, chilipoeder, tomatenblokjes (met sap), tomatenpuree en de kwark toe en breng het geheel al roerende aan de kook.
  4. Laat het geheel nu 5 minuten zachtjes koken en roer zo nu en dan door.
  5. Doe dan de kipblokjes erbij en laat nogmaals 5 minuten pruttelen.
  6. Haal de pan van het vuur en voeg naar smaak verse koriander en citroensap toe.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte