Heerlijke vleesschotel

Heerlijke vleesschotel

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke vleesschotel tover jij in een handomdraai een feestmaal op tafel. Heerlijk gemarineerd vlees met gewelde nasi kruiden, ui en champignons. Maak er groenten en rijst bij voor een complete maaltijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 60 ml HP the original saus

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Heerlijke vleesschotel op tafel.

  1. Snij de varkenslapjes in grote stukken.
  2. Roer de tomatenketchup, azijn, knoflook en alle sambal door elkaar. Doe hier het vlees in en zet minimaal 1 nacht in de marinade. Laat af en toe omscheppen.
  3. Voeg de gewelde nasikruiden toe aan het vlees en laat nog een paar uur staan.
  4. Snijd de ui klein.
  5. Laat het vlees uit de marinade uitlekken, maar vang wel de marinade op. Verhit olie en fruit de ui (niet bakken).
  6. Voeg het uitgelekte vlees toe aan de pan en bak dit lekker al omscheppend.
  7. Voeg de marinade toe aan de pan maar let er wel op dat het niet te vochtig wordt. Laat het vlees lekker gaar worden.
  8. Snijd de champignons in plakjes en voeg deze pas een uurtje voor je gaat eten toe aan het gerecht.
  9. Snijd de paprika, ui en bleekselderij in stukjes zoals je zelf lekker vindt. Bak deze groenten in olie tot beetgaar.
  10. Kook de rijst zoals je gewend bent. Voeg de gare groenten toe aan de rijst.
  11. Serveer het varkensvlees apart van de rijst en groenten.
eet smakelijk