Blije taart

Blije taart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke taart, perfect als je op zoek bent naar een zoete traktatie. Met vers gemaakte, in partjes gesneden, peren, mascarpone en bladerdeeg. Een traktatie voor elke gelegenheid!

45 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Blije taart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in partjes.
  3. Meng de mascarpone met eieren en de suikervervanger.
  4. Leg het bakpapier met het bladerdeeg in een taartvorm en strooi het paneermeel of de suikervrije koekjes over de bodem.
  5. Leg de peertjes in een cirkel op het bladerdeeg.
  6. Overgiet de peertjes met het mascarponemengsel.
  7. Rol het teveel aan bladerdeeg rond de randjes op of snijd het af.
  8. Bak de taart 10 minuten in de oven.
  9. Verlaag de oventemperatuur naar 150°C.
  10. Bak de taart nog 20 minuten in de oven.
  11. Haal de taart uit de oven en laat het afkoelen in de vorm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart