Passievruchtenmousse uit madeira (mousse de maracuja)

Passievruchtenmousse uit madeira (mousse de maracuja)

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke Passievruchtenmousse uit Madeira (mousse de maracuja) met lange vingers, room en gecondenseerde melk. Laat het in de koelkast opstijven en je hebt een perfect zomers dessert!

25 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 397 g Gecondenseerde melk

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Passievruchtenmousse uit madeira (mousse de maracuja) op tafel.

  1. Verkruimel de lange vingers en doe ze op de bodem van de pudding glaasjes of schaaltjes.
  2. Week de gelatine in koud water.
  3. Doe de room, gecondenseerde melk en het pulp van de passievruchten in een mixerkom en meng het goed door elkaar.
  4. Los de gelatine op in warm water en giet dit mengsel in een klein straaltje bij de rest, goed blijven mixen.
  5. Verdeel het mengsel over de lange vingers in de glaasjes en laat het in de koelkast opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Fruit Passievrucht