Roerbak van thaise bloemkool en hollandse spruitjes

Roerbak van thaise bloemkool en hollandse spruitjes

Smulweb imageSmulweb

Een roerbak van Hollandse spruitjes in combinatie met Thaise bloemkool. De groenten worden kort geblancheerd en vervolgens gefruit in een wok met knoflook en currypasta. Met een vleugje sojasaus, suiker en limoensap creëer je de perfecte smaak. Voeg als laatste lente-uitjes toe en geniet ervan!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Roerbak van thaise bloemkool en hollandse spruitjes op tafel.

  1. Maak de spruitjes schoon en verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer beide groenten samen.
  2. Fruit de knoflook in een wok (met olie) en voeg de currypasta toe. Roerbak dit samen, zorg ervoor dat de knoflook en de curry niet verbranden.
  3. Voeg de bloemkool, spruitjes en water toe en laat dit ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
  4. Voeg sojasaus en suiker toe en roerbak dit nog een paar minuten.
  5. Voeg als laatste het limoensap toe.
  6. Schep de gesneden lente-uitjes erdoor en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Spruitjes