Hartverwarmende seldersoep

Hartverwarmende seldersoep

Smulweb imageSmulweb

Laat je hart verwarmen met deze seldersoep. Door de mix van selder, ui, bouillon, room en eierdooier krijgt deze soep een romige smaak die je nooit vergeet. Serveer met in de oven gebakken hartjes van bladerdeeg voor extra liefde.

25 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hartverwarmende seldersoep op tafel.

  1. Smelt de boter in een pan en voeg de selder, de ui en de fijngesneden aardappel toe. Giet er de bouillon bij en laat 20 minuten koken.
  2. Mix de soep fijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de room met de eierdooier en roer beetje bij beetje onder de soep.
  3. Snijd 6 hartjes uit het bladerdeeg en bak ze goudbruin in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Of snijd hartjes uit brood en bak ze goudbruin in de pan.
  4. Schep de soep in diepe voorverwarmde borden. Werk af met de blaadjes selder en de hartjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep