Lentestoofpotje van zeewolf

Lentestoofpotje van zeewolf

Smulweb imageSmulweb

Op zoek naar een verrassend stoofpotje met vis? Probeer dan dit lentestoofpotje van zeewolf met wortel, boontjes, aardappel en broccoli. Afgewerkt met witte wijn en peterselie. Dat wordt smullen!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Zeewolffilet
  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lentestoofpotje van zeewolf op tafel.

  1. Snipper de sjalot en knoflook fijn. Maak de wortelen, boontjes en broccoli schoon en snijd in stukken.
  2. Fruit de sjalot in wat boter. Voeg de aardappelen en wortel toe. Kruid met peper en zout. Roerbak tot de groenten glazig zijn.
  3. Blus met de witte wijn en de bouillon. Laat 15 minuten onder deksel garen.
  4. Leg de boontjes, broccoli en blokjes zeewolf erbij en laat 8 minuten meegaren, tot de vis niet meer glazig is.
  5. Breng verder op smaak met peper, zout en gehakte peterselie.
eet smakelijk