- 8 Groene asperges
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Borrelhapjes op tafel.
- Halveer de mini-mozzarella. Leg ze in een schaaltje en meng de pesto erdoor. Laat even intrekken.
- Halveer de kerstomaatjes en verwijder de houtige onderkant van de groene asperges (gebruik je aspergetips dan is dat niet nodig).
- Verhit de olie in de koekenpan. Bak hierin de asperges, gekruid met wat zeezout en versgemalen zwarte peper, plm. 5 minuten tot ze beetgaar zijn. Laat afkoelen.
- Snijd de asperges doormidden, maar zorg dat het deel met het aspergekopje langer blijft. Rol de asperges in de ham, maar laat het kopje eruit kijken. Zet vast met een cocktailprikker.
- Rijg een half kerstomaatje aan een prikker, maar zorg dat de snijkant in het midden blijft. Rijg daarna de halve mozzarella en vervolgens de andere helft van het kerstomaatje. Zie foto voor de volgorde.