Gestoofde lamsschouder

Gestoofde lamsschouder

Smulweb imageSmulweb

Deze gestoofde lamsschouder is ultiem zacht door de bereiding in de oven. De kruidenmix en kalfsfond geven de lamb een volle smaak. Ideaal voor een speciaal diner!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gestoofde lamsschouder op tafel.

  1. Snij het bot uit de lamsschouder.
  2. Leg de gekookte knoflooktenen op het vlees en strooi hier de kerrie, rozemarijn, tijm, peper en zout overheen. Maak er met het bindtouw een rollade van.
  3. Braad de schouder aan in de olie met de rest van de beenderen. Voeg de groenten toe.
  4. Blus af met de rode wijn en breng aan de kook. Voeg dan het kalfsfond toe.
  5. Zet de lamsschouder in de oven op 180 graden en laat hem daar ongeveer 2 uur garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden