Spaghetti met grote garnalen in een pittige kerrie tomatensaus

Spaghetti met grote garnalen in een pittige kerrie tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Deze Spaghetti met grote garnalen in een pittige kerrie tomatensaus is een perfecte combinatie. Bak de garnalen in de wok, voeg kerriepoeder toe en kook de spaghetti volgens de instructies. Maak de tomatensaus met knoflook, tomatenstukjes en peterselie, en doe er chili en citroensap bij voor een pittige smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Spaghetti met grote garnalen in een pittige kerrie tomatensaus op tafel.

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Verhit olie in de wok.
  3. Bak garnalen hierin 3 minuten rondom.
  4. Voeg knoflook en kerriepoeder toe en bak kort mee (1 minuut).
  5. Leg boter erop en laat het smelten.
  6. Voeg daarna de tomatenstukjes en peterselie toe en verwarm 2 minuten mee.
  7. Maak op smaak met chili, zout naar smaak en een paar druppels citroensap.
  8. Meng de beetgare spaghetti erdoor en smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen