Havermoutkoekjes met stevia

Havermoutkoekjes met stevia

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke suikervrije havermoutkoekjes zijn dé perfecte snack voor bij de koffie of als ontbijt. De zoete smaak komt van de bananen en stevia. Voeg ook nog wat chocolade toe en ervaar zelf hoe lekker het is.

25 min bereiden

tussendoortje

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 greensweet stevia chocolade

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Havermoutkoekjes met stevia op tafel.

  1. Doe de bananen in een kom en prak ze fijn tot er een smeuïg geheel ontstaat. Voeg vervolgens de havermout en het kaneel toe en blijf flink roeren tot alles goed door elkaar heen zit.
  2. Breek de chocolade in stukjes en hak ze met een mes in fijne kleine stukjes. Roer deze door het mengsel.
  3. Leg het bakpapier op de bakplaat en maak kleine ronde dunne koekjes. De vorm die je maakt blijft zo en ze zetten niet uit. Dus je kunt ze zo dik of dun maken als je zelf wil.
  4. Zet het in de oven voor 20 minuten op 180 graden.
  5. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes