Chocolade-kokos havermoutcake a la marja

Chocolade-kokos havermoutcake a la marja

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke chocolade-kokos havermoutcake van Marja is de ultieme verwennerij voor bij de koffie of als dessert. Het is gemakkelijk te maken en door de combinatie van chocolade en kokos ontstaat er een ware smaaksensatie. Nu bakken en genieten maar!

45 min bereiden

tussendoortje

16 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chocolade-kokos havermoutcake a la marja op tafel.

  1. Verwarm de oven (hete lucht) voor op 170 graden Celsius.
  2. Meng alles goed met een mixer en schep het daarna in een ingevet bakblik.
  3. Bak het 50 minuten onderin een voorverwarmde oven.
  4. Laat het goed afkoelen en snijd het dan in minimaal 16 stukken.
eet smakelijk