Geschnetzeltes van kalfsvlees

Geschnetzeltes van kalfsvlees

Smulweb imageSmulweb

Geschnetzeltes van kalfsvlees met champignons, sjalotten, room, wijn, cognac en gehakte peterselie of bieslook. Ideaal om te serveren als avondeten met rijst of pasta.

15 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 600 g Kalfsvlees
  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Geschnetzeltes van kalfsvlees op tafel.

  1. Snijd het vlees in dunne plakjes/reepjes. Snijd de champignons in plakjes. Pel en snijd de sjalotten grof.
  2. Verwarm de boter totdat hij goed bruist. Bak hierin de sjalotten glazig.
  3. Voeg de reepjes vlees toe en bak ze snel rondom aan.
  4. Doe de champignons erbij en schep alles goed door elkaar zodat de champignons snel kunnen garen.
  5. Voeg na een paar minuten de room, wijn, cognac en het bouillontablet toe.
  6. Schep weer alles goed door elkaar en bind het geheel met een maïzenapapje of allesbinder.
  7. Strooi gehakte peterselie of bieslook eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees