- 1 el curry blad
- 1 el Koriander
Bereidingswijze
Zet in 13 stappen deze heerlijke Borrelhapjes a la king op tafel.
- Fruit de ui, de knoflook en de gember tot zacht.
- Voeg de laurier, kaneel, venkel, curry bladeren, kurkuma, masala en zout erbij en bak tot geuren vrijkomen.
- Voeg gehakt erbij en bak gehakt rul.
- Voeg nu de aardappel, erwten, wortel en tomaat erbij en roer water door gehaktmengsel.
- Kook tot groente gaar zijn en er een dikke saus is ontstaan. Meng verse koriander erdoor en laat afkoelen.
- Leg vervolgens de plakjes bladerdeeg klaar.
- Maak het mengsel van eidooier en koffiemelk.
- Verwarm de oven voor op 180°C en vet een bakplaat in.
- Verdeel de vulling over de onderste helft van de bladerdeegplakjes.
- Kwast de onderste helft van de bladerdeegplakjes in met water en vouw de bovenste helft eroverheen. Druk goed vast.
- Kwast de bovenkant van de pasteitjes in met het eidooiermengsel.
- Snijd elk pasteitje in 3 delen met een scherp, nat mes.
- Bak de pasteitjes gedurende 30 minuten op 180°C tot ze gaar en mooi van kleur zijn.