Caipirinha caipiroska caipirao

Caipirinha caipiroska caipirao

Smulweb imageSmulweb

Een verfrissende cocktail met cachaça en limoen, ideaal voor warme zomerdagen. Pers de limoenen en vermeng ze met suikerriet, voeg de cachaça toe en dien op met gehakt ijs. Salute!

10 min bereiden

tussendoortje

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 ml Cachaça
  • 15 g Crushed ijs

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Caipirinha caipiroska caipirao op tafel.

  1. Snijd een limoen in vieren en leg de limoen op de bodem van een whiskey glas. Voeg twee eetlepels suikerriet toe.
  2. Gebruik de stamper van een vijzel om het sap uit de limoen te persen en te vermengen met de suiker. Pas op dat de schil van de limoen niet kapot gaat.
  3. Schenk rond de 30-50 ml cachaça bij het mengsel en voeg gehakt ijs toe.
  4. Roer alles goed door elkaar en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Cocktails