Frittata met sperziebonen(frittata di fagiolini)

Frittata met sperziebonen(frittata di fagiolini)

Smulweb imageSmulweb

Deze frittata met sperziebonen en spek is simpel, snel en vullend tegelijk. Eieren, boontjes, spek en kaas... that's it! Perfect voor een zomerse dag. Serveer de frittata met knapperig brood en een frisse salade.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Frittata met sperziebonen(frittata di fagiolini) op tafel.

  1. Haal de boontjes af, was ze, halveer de grotere bonen en kook ze beetgaar.
  2. Bak de gesnipperde teen knoflook met het spek. Voeg de boontjes toe en laat op smaak komen.
  3. Kluts de eieren met de geraspte kaas en voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Voeg het eimengsel toe aan de pan met de boontjes en spek. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de pan.
  5. Bak eerst de ene kant van de frittata. Draai de frittata om en bak vervolgens de andere kant.
  6. Warm de frittata op en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei