Speklap met gerookte paprika

Speklap met gerookte paprika

Smulweb imageSmulweb

Laat de speklappen een uurtje marineren in de gerookte paprika marinade. Bak de speklappen in olie tot ze gaar en krokant zijn. Voeg ketchup toe aan het bakvet en roer even door. Maak van het mengsel een gebonden saus met wat water. Leg de speklappen terug in de pan en verwarm ze goed. Smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.125 el Tijm vers
  • 1.5 g Worcestersaus

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Speklap met gerookte paprika op tafel.

  1. Wrijf speklappen in met marinade en laat een uurtje marineren.
  2. Bak speklappen in olie tot ze gaar en krokant zijn en verwijder de speklappen uit de pan.
  3. Voeg ketchup toe aan het bakvet en roer even door. Voeg wat water toe en maak er een gebonden saus van.
  4. Leg de speklappen terug in de pan en verwarm ze goed.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Paprika Speklap