Kreeftensoep met pittige garnalenspiesjes

Kreeftensoep met pittige garnalenspiesjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Kreeftensoep met pittige garnalenspiesjes. De spiesjes zijn voorzien van een marinade van vloeibare margarine, knoflook, zout, cayennepeper en peterselie. De soep wordt geserveerd met verse peterselie en de scampispiesjes.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 480 g Tijgergarnalen
  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kreeftensoep met pittige garnalenspiesjes op tafel.

  1. Hak de peterselie fijn.
  2. Pel en knijp de knoflook fijn.
  3. Rijg de scampi aan 4 grote spiesen.
  4. Meng de vloeibare margarine met de knoflook, een snufje zout, ½ theelepel cayennepeper en de helft van de peterselie. Bestrijk de scampispiesjes met het mengsel.
  5. Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Grill de scampispiesjes in een grillpan of onder de hete grill 4 minuten.
  7. Schep de soep in 4 diepe borden, strooi de rest van de peterselie erover en leg de spiesjes op de rand van de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep