Insalata tagliata (italiaanse biefstuksalade)

Insalata tagliata (italiaanse biefstuksalade)

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met onze Insalata tagliata. Een heerlijke Italiaanse biefstuksalade boordevol smaken als zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Maak het af met de balsamico siroop die zorgt voor de perfecte zoete twist. Buon appetito!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 175 g Rucolacress

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Insalata tagliata (italiaanse biefstuksalade) op tafel.

  1. Verdeel de sla over de borden.
  2. Snijd de champignons in plakjes en bak ze in een wok of hapjespan. Verdeel ze over de borden.
  3. Snijd de biefstuk in reepjes en bak ze heel even om en om. Verdeel ze over de borden.
  4. Maak de salade af met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, fijngesneden lente-ui en de balsamico siroop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Biefstuk salade