Peche melba ijs met perzik en frambozensaus

Peche melba ijs met perzik en frambozensaus

Smulweb imageSmulweb

Een dessert waar je van gaat watertanden: Peche melba ijs met perzik en frambozensaus. Voor het serveren verdeel je kleine stukjes perzik over het ijs in dessertschaaltjes of ijscoupes en schep je de stijfgeklopte slagroom erop. Voor de final touch voeg je de frisse frambozenpuree toe. Een feest om op te eten!

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Frambozen

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Peche melba ijs met perzik en frambozensaus op tafel.

  1. Laat de perziken uitlekken. Snijd 4 halve perziken in kleine stukjes. Zet 4 dessertschaaltjes of grote ijscoupes klaar.
  2. Prak de frambozen in een kom fijn met een vork. Schep de puree in een kom en roer er 1 eetlepel basterdsuiker door. Klop met een handmixer in een kom de slagroom met 1 eetlepel basterdsuiker stijf.
  3. Schep in elk dessertschaaltje een bol ijs. Leg op het ijs een halve perzik met de bolle kant naar boven en rangschik de stukjes perzik eromheen.
  4. Schep slagroom op de halve perzik en druk die iets plat met de bolle kant van een lepel.
  5. Giet of schep een beetje frambozenpuree over deze peche melba.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Fruit Perzik