Zomers laagjesdessert

Zomers laagjesdessert

Smulweb imageSmulweb

Met dit zomers laagjesdessert maak je Pasen of elke zomerse feest compleet. Een mix van abrikozen, rood fruit en Griekse yoghurt. Gegarneerd met hazelnoten, rode bessen en een flinke toef slagroom.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Abrikozen
  • 37.5 g Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zomers laagjesdessert op tafel.

  1. Pureer abrikozen in de keukenmachine met sinaasappelsap en vanillesuiker tot moes. Doe de moes over in een kom.
  2. Houd een paar rode bessen achter voor garnering en pureer overige rode fruit in de keukenmachine.
  3. Schep ¾ van de abrikozenmoes in 4 hoge glazen. Schep hierop een laag Griekse yoghurt met daarop een laag rood fruit en dek af met de resterende abrikozenmoes.
  4. Garneer met een flinke toef slagroom, hazelnoten en rode bessen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit