Gekookte koolrabi

Gekookte koolrabi

Smulweb imageSmulweb

Gekookte koolrabi in een heerlijke gebonden saus van groentebouillon, smaakmakers en een klodder boter. Geraspte nootmuskaat voor dat extra beetje smaak. Serveer op een mooi bord en geniet!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Koolrabi

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gekookte koolrabi op tafel.

  1. Kook reepjes koolrabi in weinig groentebouillon tot ze gaar zijn.
  2. Breng op smaak met zout, peper en aromat.
  3. Meng een papje door het kookvocht en maak er een gebonden saus van.
  4. Doe de koolrabi op een serveerschaal en leg er een klodder boter op. Garneer verder met geraspte nootmuskaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool