Worteltjes en doperwten in roomsaus

Worteltjes en doperwten in roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Wil je eens wat anders op tafel zetten dan gekookte worteltjes? Probeer dan deze worteltjes en doperwten in roomsaus eens. Heerlijk romig en boordevol groenten. Serveer met aardappelpuree en een stukje vlees voor een complete maaltijd.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Worteltjes en doperwten in roomsaus op tafel.

  1. Kook de plakjes wortel tot ze bijna gaar zijn.
  2. Voeg de doperwten en ui toe en kook zachtjes tot alles gaar is.
  3. Bewaar 1/2 kopje kookvocht in de pan.
  4. Meng zout, peper, slagroom en maïzena door elkaar en meng dit door de worteltjes en doperwten.
  5. Kook tot de saus is verdikt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen