Gehaktkruiden uit limburgse slagerij

Gehaktkruiden uit limburgse slagerij

Smulweb imageSmulweb

Mosterdzaadjes toevoegen aan je gehakt is de perfecte manier om extra smaak te geven zonder extra zout. Deze zelfgemaakte mix uit Limburgse slagerij voegt de juiste kruidige toetsen toe. Beter dan de mix uit de supermarkt, probeer het zelf nu!

10 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 tl Kruidenzout Tip Top

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktkruiden uit limburgse slagerij op tafel.

  1. Wrijf de mosterdzaadjes fijn in de vijzel.
  2. Meet de rest van de ingrediënten af en meng deze goed onder elkaar in de vijzel.
  3. Doe het mengsel in een goed afgesloten potje en bewaar het op een droge plek. Het blijft zeker een paar maanden houdbaar.
  4. Gebruik de mosterd naar behoefte en geniet van je zelfgemaakte kruidenmix, waarvan je precies weet wat erin zit.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees