Rundvlees met sperziebonen stoofpot

Rundvlees met sperziebonen stoofpot

Smulweb imageSmulweb

Rundvlees en sperziebonen, wat een gouden combinatie! In de slowcooker 4 uur laten garen met uien, knoflook, wijn en een mengsel van kruiden en specerijen, geeft zo veel smaak, dat wil je proeven. Garneer met een twist van nootmuskaat en citroensap. Lekker!.

120 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rundvlees met sperziebonen stoofpot op tafel.

  1. Braad het vlees in een koekenpan even mooi bruin in olie en doe het vlees in de slowcooker.
  2. Bak de uien en knoflook aan tot ze glazig zijn en blus af met wijn en water.
  3. Voeg de rest van de ingrediënten (behalve nootmuskaat en citroensap) toe in de koekenpan en breng het mengsel aan de kook.
  4. Voeg het mengsel toe aan het vlees en meng goed.
  5. Stoof het gerecht +/- 4 uur bij een oven temperatuur van 150°C. (Let op de gebruiksaanwijzing van de slowcooker: eerst de slowcooker 20 minuten in water laten staan en het gerecht vanaf een koude oven opwarmen en gaar maken.)
  6. Verdeel citroensap over het gerecht en rasp de nootmuskaat eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Stoofpotje Sperziebonen