Griekse gebakken aardappelen met knoflook oregano en citroen

Griekse gebakken aardappelen met knoflook oregano en citroen

Smulweb imageSmulweb

Griekse gebakken aardappelen met knoflook, oregano en citroen. Kook de aardappelen halfgaar. Bak ze in de hapjespan met olijfolie en voeg peper, zout en oregano toe. Pers de knoflook uit en indien nodig extra olijfolie. Knijp op het laatst de citroen erover uit.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Griekse gebakken aardappelen met knoflook oregano en citroen op tafel.

  1. Was de aardappelen en schrob ze schoon. Snijd ze indien nodig in kleinere stukken. Kook ze in 5 tot 10 minuten halfgaar.
  2. Verwarm olijfolie in een hapjespan en bak de aardappelen hierin. Strooi peper, zout en oregano erover en pers de knoflook uit. Voeg indien nodig extra olijfolie toe.
  3. Knijp op het laatst de citroen erover uit. Proef even en voeg eventueel nog meer citroensap toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Citroen