- 3 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Vegetarische cannelloni op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kook de cannelloni 9 minuten totdat ze beetgaar zijn, zorg dat ze niet aan elkaar plakken, en spoel ze daarna af met koud water.
- Pel en snipper de ui en snijd de aubergine, courgette en mozzarella in kleine blokjes.
- Verhit de margarine in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg vervolgens de courgette en aubergine toe en roerbak gedurende 4 minuten.
- Voeg de passata toe en verkruimel het bouillonblokje erover. Roer om en laat afkoelen.
- Hak de basilicum grof en meng met de blokjes mozzarella onder de groentebereiding.
- Vul de cannelloni met de groentebereiding met behulp van een lepel die net in de cannelloni past en leg ze in een ovenschaal.
- Lepel de rest van de saus over de cannelloni en strooi er de Parmezaanse kaas over.
- Schuif de schotel gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven en zet hem daarna kort onder de grill om te kleuren.