Vegetarische cannelloni

Vegetarische cannelloni

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische pastaschotel die niet aan smaak tekortkomt. Gevuld met heerlijke blokjes aubergine, courgette en mozzarella. Combineren met een aangename 'bite' van de cannelloni.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Vegetarische cannelloni op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kook de cannelloni 9 minuten totdat ze beetgaar zijn, zorg dat ze niet aan elkaar plakken, en spoel ze daarna af met koud water.
  3. Pel en snipper de ui en snijd de aubergine, courgette en mozzarella in kleine blokjes.
  4. Verhit de margarine in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg vervolgens de courgette en aubergine toe en roerbak gedurende 4 minuten.
  5. Voeg de passata toe en verkruimel het bouillonblokje erover. Roer om en laat afkoelen.
  6. Hak de basilicum grof en meng met de blokjes mozzarella onder de groentebereiding.
  7. Vul de cannelloni met de groentebereiding met behulp van een lepel die net in de cannelloni past en leg ze in een ovenschaal.
  8. Lepel de rest van de saus over de cannelloni en strooi er de Parmezaanse kaas over.
  9. Schuif de schotel gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven en zet hem daarna kort onder de grill om te kleuren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta