Veganistisch bonen bunny chow

Veganistisch bonen bunny chow

Smulweb imageSmulweb

Een bunny chow maar dan veganistisch. Met deze curry hoef je geen vlees te eten, want de kidneybonen en aardappelen zijn gevuld met smaak van verse groene peper, koriander, currypoeder en meer. Het geheel gaat in een lekker stuk brood om alles mooi samen te voegen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Veganistisch bonen bunny chow op tafel.

  1. Verhit olie in de pan en bak de ui goudbruin.
  2. Voeg de gember, knoflook, groene peper, currypoeder, komijn, koriander, chilipoeder en het zout toe.
  3. Doe hierna de gesneden aardappelen en de runderbouillon in de pan.
  4. Laat het geheel koken tot het goudbruin is.
  5. Voeg de gesneden tomaten en de uitgelekte kidneybonen toe.
  6. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat dit 15 minuten sudderen.
  7. Snijd ondertussen het brood horizontaal doormidden en haal de zachte binnenkant eruit.
  8. Vul het uitgeholde brood met de bonencurry en garneer dit met koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vegan Bonen