Heerlijk borrelbrood

Heerlijk borrelbrood

Smulweb imageSmulweb

Dit heerlijk borrelbrood gevuld met ingrediënten naar keuze is simpel te maken en perfect als snack op feestjes. Maak vierkantjes van het brood met openingen daartussenin en vul deze met bijvoorbeeld kaas, tomaatjes en pesto. Even bakken in de oven en klaar om te smullen!

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 140 g Zongedroogde Tomaat Tapenade

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijk borrelbrood op tafel.

  1. Leg het brood op een snijplank en maak met een groot broodmes plakken van ongeveer 1 cm breed. Zorg ervoor dat je de plakken net NIET helemaal doorsnijd, zodat de onderkant aan elkaar blijft zitten. Wanneer je eerst het brood in de lengte hebt ingesneden, draai je het brood een kwartslag en vervolg je de plakken van 1 cm breed. Op deze manier ontstaan er vierkantjes met openingen daartussen in.
  2. Leg het brood op een bakplaat bekleed met bakpapier en vul de openingen met vulling naar keuze. Zorg dat het brood zoveel mogelijk gevuld is voor het lekkerste resultaat.
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  4. Bak het brood in de oven totdat de kaas gesmolten is en de ingrediënten goed zijn vermengd.
  5. Haal het brood uit de oven en serveer op een mooie plank! Ben benieuwd welke vulling jullie favoriet is :)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Tomatentapenade