Curry met garnalen en bloemkool

Curry met garnalen en bloemkool

Smulweb imageSmulweb

Met deze curry waan je je meteen in Azië! Heerlijk gekruide garnalen en bloemkool in een romige curry met tomaat en kokosmelk. Geserveerd met rijst een heerlijk gerecht voor een culinaire reis.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Curry met garnalen en bloemkool op tafel.

  1. Breng een pan water aan de kook. Kook de bloemkool ongeveer 8 minuten en giet af. Kook ondertussen ook de rijst gaar en houd daarna afgedekt warm.
  2. Hak de ui en knoflook fijn en bak in een klein scheutje olijfolie aan. Voeg de peultjes toe en bak 2 minuten mee. Schep de bloemkoolroosjes en garnalen erbij en bak nog een minuut of 3 mee.
  3. Roer de tomatenblokjes, kokosmelk en curry erdoor totdat er een egale saus ontstaat. Breng de curry op smaak met een snufje peper en zout.
  4. Laat de curry een paar minuten iets indikken. Serveer de curry samen met de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Bloemkool Bloemkool curry