Kritharaki pilaf

Kritharaki pilaf

Smulweb imageSmulweb

Een Griekse smaakexplosie met deze Kritharaki pilaf! Eenpansgerecht met tomaten en pijpkaneel. Geserveerd met feta en peterselie.

45 min bereiden

bijgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kritharaki pilaf op tafel.

  1. Fruit in olijfolie de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
  2. Voeg de pijpkaneel en de orzo toe en roerbak tot de pasta bedekt is met een laagje olie.
  3. Voeg de tomaten toe en bak even mee.
  4. Voeg zoveel bouillon toe dat de orzo net onder staat.
  5. Roerbak tot al het vocht is opgenomen en voeg weer bouillon toe.
  6. Herhaal dit proces tot de orzo gaar is en breng op smaak met zout en peper.
  7. Meng de peterselie erdoor en serveer gegarneerd met feta kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vegan