Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Wraps met krokante kip op tafel.
- Verwarm de oven op 200 graden. Verkruimel de cornflakes.
- Halveer de filets in de lengte en halveer ze dan nogmaals in de lengte zodat je 4 stroken krijgt. Haal de filets door de bloem.
- Klop de eitjes los met cayennepeper, knoflookpoeder, zout en peper. Haal de filets door het ei en rol daarna door de cornflakes. Kruid nogmaals met zout, peper, cayennepeper en knoflookpoeder.
- Leg een stuk bakpapier op een ovenrek en bak de kip zo'n 20 minuten. Controleer of ze gaar zijn.
- Snijd ondertussen de ui in dunne halve ringen en de tomaten in plakjes. Meng de yoghurt met de mayonaise, ongeveer 50/50. Warm de wraps op in de magnetron.
- Beleg elke wrap met een strook krokante kip, sla, tomaat, een beetje ui, de yoghurtsaus en salsa. Vouw de wrap dicht.