Wraps met krokante kip

Wraps met krokante kip

Smulweb imageSmulweb

De krokante kip die je in deze wraps vindt, valt bij iedereen in de smaak. De kip is eerst gepaneerd in bloem, ei en cornflakes en is hierdoor lekker krokant. Voeg daar sla, tomaat, ui, yoghurtsaus en salsa aan toe, en je hebt heerlijk wrap maaltijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Wraps met krokante kip op tafel.

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Verkruimel de cornflakes.
  2. Halveer de filets in de lengte en halveer ze dan nogmaals in de lengte zodat je 4 stroken krijgt. Haal de filets door de bloem.
  3. Klop de eitjes los met cayennepeper, knoflookpoeder, zout en peper. Haal de filets door het ei en rol daarna door de cornflakes. Kruid nogmaals met zout, peper, cayennepeper en knoflookpoeder.
  4. Leg een stuk bakpapier op een ovenrek en bak de kip zo'n 20 minuten. Controleer of ze gaar zijn.
  5. Snijd ondertussen de ui in dunne halve ringen en de tomaten in plakjes. Meng de yoghurt met de mayonaise, ongeveer 50/50. Warm de wraps op in de magnetron.
  6. Beleg elke wrap met een strook krokante kip, sla, tomaat, een beetje ui, de yoghurtsaus en salsa. Vouw de wrap dicht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps