Met kaas gevulde ravioli in gemengde paddenstoelenroomsaus met madeira

Met kaas gevulde ravioli in gemengde paddenstoelenroomsaus met madeira

Smulweb imageSmulweb

Deze met kaas gevulde ravioli in gemengde paddenstoelenroomsaus met Madeira is een overheerlijke combinatie van verschillende smaken. De combinatie van gekookte ravioli, lichtbruin gebakken paddenstoelen met knoflook, Spaanse peper en geraspte Parmezaanse kaas op maat gemaakte saus maakt het geheel tot één smaakvol gerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Met kaas gevulde ravioli in gemengde paddenstoelenroomsaus met madeira op tafel.

  1. Kook de ravioli gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Laat goed uitlekken.
  2. Maak ondertussen de saus.
  3. Verhit de olie in de koekenpan.
  4. Bak op hoog vuur de paddenstoelen lichtbruin.
  5. Voeg de gehakte knoflook en de heel fijn gesneden Spaanse peper toe en bak even mee.
  6. Blus af met de madeira. Laat op hoge warmtebron de madeira inkoken.
  7. Voeg dan de slagroom toe en laat ook iets inkoken tot de room wat dikker wordt.
  8. Maak het geheel op smaak met peper, zout, paar druppels tabasco en de peterselie.
  9. Meng de saus met de ravioli.
  10. Bestrooi met de verse geraspte Parmezaanse kaas.
  11. Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de schaal in het midden van de oven en bak plm. 20 minuten tot de ravioli een goudbruine kleur heeft gekregen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Pasta