- 500 g Paddenstoelenmix
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Met kaas gevulde ravioli in gemengde paddenstoelenroomsaus met madeira op tafel.
- Kook de ravioli gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Laat goed uitlekken.
- Maak ondertussen de saus.
- Verhit de olie in de koekenpan.
- Bak op hoog vuur de paddenstoelen lichtbruin.
- Voeg de gehakte knoflook en de heel fijn gesneden Spaanse peper toe en bak even mee.
- Blus af met de madeira. Laat op hoge warmtebron de madeira inkoken.
- Voeg dan de slagroom toe en laat ook iets inkoken tot de room wat dikker wordt.
- Maak het geheel op smaak met peper, zout, paar druppels tabasco en de peterselie.
- Meng de saus met de ravioli.
- Bestrooi met de verse geraspte Parmezaanse kaas.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de schaal in het midden van de oven en bak plm. 20 minuten tot de ravioli een goudbruine kleur heeft gekregen.