Bosvruchtenijs

Bosvruchtenijs

Smulweb imageSmulweb

Zelf heerlijke bosvruchtenijs maken? Klop de ijskoude slagroom, voeg de roomyoghurt en ontdooide bosvruchten toe. Laat de ijsmachine het werk doen. Maak ze fijn, meng alles goed door elkaar, giet in de ijsmachine en laat de ijsmachine draaien totdat het ijs klaar is. Bevries het geheel in goed afsluitbare diepvriesbakjes en genieten maar!

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bosvruchtenijs op tafel.

  1. Klop de ijskoude slagroom stijf met een zakje vanillesuiker. Voeg vervolgens de roomyoghurt toe.
  2. Doe de bosvruchten met de suiker in een hoge beker en zet ze ongeveer 2 minuten in de magnetron om een beetje te ontdooien. Maak ze fijn met een staafmixer en voeg ze toe aan het slagroom-yoghurtmengsel.
  3. Meng alles goed door elkaar en giet het mengsel in de ijsmachine. Laat de ijsmachine draaien totdat het ijs klaar is.
  4. Doe het ijs over in goed afsluitbare diepvriesbakjes en laat ze nog even navriezen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Fruit Bosvruchten