Omelet met pittige sojasaus

Omelet met pittige sojasaus

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke omelet met in stukjes gesneden krabsticks, maïs, spinazie, en lente-ui geserveerd met pittige sojasaus. Bak het ei-mengsel als een Spaanse omelet en serveer met de saus die je kookt en bindt met aardappelzetmeel- en watermengsel.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 el Aardappelzetmeel
  • 30 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Omelet met pittige sojasaus op tafel.

  1. Verhit de olie in een pan en bak de spinazie. Breng op smaak met een snufje zout en peper en laat daarna afkoelen. Snijd vervolgens de lente-ui in fijne ringen.
  2. Doe de eieren in een kom en kluts ze goed. Voeg de in stukjes gesneden krabsticks en maïs toe en roer alles door elkaar. Verhit de olie in een kleine pan. Giet het ei-mengsel erbij en bak het als een Spaanse omelet (ongeveer 5 cm hoog, in zijn geheel bakken zonder om te vouwen).
  3. Doe alle ingrediënten voor de saus in een pan en breng aan de kook. Bind de saus met het aardappelzetmeel- en watermengsel. Leg de omelet op een bord en giet de saus er overheen. Werk het gerecht af door er de fijne ringen van lente-ui overheen te strooien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Sauzen Omelet