- 2 flammkuchen
- 3 takjes Basilicum vers (takje)
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Flammkuchen op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bak de Flammkuchen in ongeveer 12 minuten af in de oven (zorg dat de Flammkuchen krokant wordt maar niet te bruin).
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan. Bak de groenteratatouille beetgaar in de pan. Breng de groenten op smaak met peper en zout.
- Haal de Flammkuchen uit de oven en laat deze een beetje afkoelen. Smeer nu een half emmertje HEKS'NKAAS® over de Flammkuchen en verdeel hierover de groenteratatouille.
- Maak het geheel af met verse basilicum en kleine plakjes gerookte zalm. Zorg dat de zalm speels verdeeld is over de Flammkuchen.
- Leg de Flammkuchen op een grote plank en snijd er mooie punten van.