Mexicaanse gehakt broodjes

Mexicaanse gehakt broodjes

Smulweb imageSmulweb

Maak zelf overheerlijke Mexicaanse gehaktbroodjes. Vul de broodjes met taco-gehaktmengsel en geraspte kaas en bak ze af in de oven. Serveer als snack of als maaltijd met frisse guacemole.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mexicaanse gehakt broodjes op tafel.

  1. Verwarm de oven zoals vermeld op verpakking broodjes.
  2. Verwarm olijfolie en bak ui en knoflook even aan. Voeg gehakt toe en taco kruiden en daarna champignons. Bak tot het gaar is en zet het vuur uit. Laat afkoelen.
  3. Leg bakpapier op een bakplaat. Snijd de broodjes uit (snij een v-vorm boven in het brood en haal het broodkruim eruit). Leg de broodjes op de bakplaat en vul ze met het gehaktmengsel. Bestrooi met geraspte kaas.
  4. Plaats de plaat in de oven en bak gedurende de tijd aangegeven op de verpakking van de broodjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees