Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom

Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke kreeftensoep met langoustine en een saffraanroom om van te smullen. De saffraanroom met mosterd geeft een subtiele maar verrassende smaak aan de soep. Garneer de soep met een toefje saffraanroom en serveer in een grote soepkom.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom op tafel.

  1. Warm de kreeftensoep op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Klop de slagroom stijf met een snuifje zout, de saffraan, mosterd en een snuifje witte peper.
  3. Schep de soep uit op 4 borden en garneer de soep met een toefje saffraanroom.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep