Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Zalmforel- of zalmfilet met kappertjes-knoflook-citroen-botersaus op tafel.
- Bestrijk de filets met de Italiaanse kruiden en het zout.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan en bak de filets 1-5 minuten met de huid naar onderen.
- Draai de filets om en bak nog 1,5 minuut.
- Haal de pan van het vuur, leg een deksel op de pan en laat 5-10 minuten in de pan liggen.
- Als de vis gaar is, leg hem voorzichtig op een bord en haal het vel eraf.
- Voeg de kappertjes, knoflook en citroensap toe aan de overgebleven olie in de pan.
- Laat ongeveer 1 minuut zachtjes bakken tot de knoflook zacht is geworden.
- Haal de pan van het vuur en voeg 2 eetlepels boter toe, al roerend, tot de boter smelt.
- Leg de vis terug in de pan en lepel de saus eroverheen. Serveer direct.