Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Fusilli met spek champignons kaas op tafel.
- Snijd de champignons in dunne plakjes en breng water aan de kook voor de pasta.
- Bak de spekreepjes krokant in een hapjespan, verlaag het vuur en haal ze eruit om warm te houden. Bak vervolgens de champignons in het achtergebleven vet. Voeg de gezeefde tomaten toe en roer goed door. Voeg de roomkaas toe en laat zachtjes smelten op laag vuur.
- Kook intussen de pasta (in water met olie en zout) en knip de bieslook fijn.
- Als de pasta gaar is, giet het af en schep het in gedeeltes bij het mengsel van tomaten, champignons en kaas. Roer goed door zodat de saus goed aan de pasta blijft plakken. Strooi enkele lepels Parmezaanse kaas erover en roer goed door. Schep bijna alle bieslook erdoor en roer nogmaals goed door.
- Schep de pasta op borden en strooi er nog wat Parmezaanse kaas en de laatste snippers bieslook overheen.