Fusilli met spek champignons kaas

Fusilli met spek champignons kaas

Smulweb imageSmulweb

De smaak van het Italiaanse platteland. Spek en champignons in combinatie met kaas en fusilli pasta omhult in een zachte roomkaas saus. Strooi wat Parmezaanse kaas en bieslook snippers over de pasta schotel voor die extra smaaksensatie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Fusilli met spek champignons kaas op tafel.

  1. Snijd de champignons in dunne plakjes en breng water aan de kook voor de pasta.
  2. Bak de spekreepjes krokant in een hapjespan, verlaag het vuur en haal ze eruit om warm te houden. Bak vervolgens de champignons in het achtergebleven vet. Voeg de gezeefde tomaten toe en roer goed door. Voeg de roomkaas toe en laat zachtjes smelten op laag vuur.
  3. Kook intussen de pasta (in water met olie en zout) en knip de bieslook fijn.
  4. Als de pasta gaar is, giet het af en schep het in gedeeltes bij het mengsel van tomaten, champignons en kaas. Roer goed door zodat de saus goed aan de pasta blijft plakken. Strooi enkele lepels Parmezaanse kaas erover en roer goed door. Schep bijna alle bieslook erdoor en roer nogmaals goed door.
  5. Schep de pasta op borden en strooi er nog wat Parmezaanse kaas en de laatste snippers bieslook overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Groente Kaas Paddenstoelen Speklap Champignons