Snelle calzone met gehakt

Snelle calzone met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een lekker snel en makkelijk recept voor jou: calzone met gehakt en groenten. Heerlijk gevuld met gehakt, paprika, champignons en mozzarella. Afgewerkt met oregano en gebakken in de oven voor het heerlijke krokante deeg. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Snelle calzone met gehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 220 °C.
  2. Snijd de schoongemaakte champignons in schijfjes en de paprika in fijne blokjes. Hak de tijm en rozemarijn fijn.
  3. Verhit een eetlepel Solo in een pan en bak het gehakt daarin rul. Kruid met peper, zout en de tijm en rozemarijn. Pel en halveer de knoflook.
  4. Verhit een tweede pan met een eetlepel Solo margarine en stoof daarin de knoflook aan. Voeg er de tomatenblokjes bij, samen met de suiker en breng op smaak met peper en zout. Laat de saus even inkoken op zacht vuur en verwijder dan de knoflook.
  5. Rol het pizzadeeg uit en snijd inkepingen in de zijkanten. Verdeel het gebakken gehakt over de middenstrook van de pizza. Lepel de kruidige tomatensaus erover en verdeel er de uitgelekte mozzarellabolletjes, de groene paprika en de champignons over. Werk af met blaadjes verse oregano en ‘vlecht' de pizza dicht.
  6. Bestrijk met een beetje gesmolten Solo en bak de pizza calzone ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Neem uit de oven en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza Vlees